Novosti

Asortiman predstavilo 30 izlagača

Asortiman  predstavilo  30 izlagača
Asortiman predstavilo 30 izlagača

BANJALUKA - Drugi kućni sajam auto-dijelova i servisne opreme u BiH "Kupujte iz prve ruke", u organizaciji "AM grupacije", održan je proteklog vikenda na "Banjalučkom velesajmu".

Svoj asortiman na sajmu predstavilo je 30 izlagača iz Njemačke, Francuske, Holandije, Poljske, Češke, Turske, Australije, Italije i Srbije.

"U odnosu na prošlu godinu broj izlagača se udvostručio, a kao i do sada, prigodnim poklonima smo zahvalili i svojim najvjernijim profesionalnim kupcima. Kroz dva dana trajanja sajma posjetilo nas je preko 1.400 naših profesionalnih kupaca, koji su imali priliku da odslušaju i niz prezentacija s ciljem lične edukacije", rekao je Dejan Milovanović, direktor firme "Auto Milanović", koja je, uz "Auto Parts" Tuzla, predstavnik "AM grupacije" za BiH. "AM grupacija", pored BiH, posluje u Srbiji i Makedoniji, a postoji već 16 godina i bilježi konstantne pozitivne rezultate u regionu.

"U BiH smo prisutni sa dvije firme 'Auto Milovanović' sa devet poslovnica i 'Auto Parts Tuzla', a u Srbiji poslujemo kao 'Lukena auto delovi''', istakla je Mirjana Milovanović, direktor marketinga "AM group".

Sajam je imao i humanitarni karakter, jer su prikupljana sredstva za akciju "Obezbijedimo šestočlanoj porodici Kos krov nad glavom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije