Novosti

BBC potvrdio kompletnu ekipu Top Gira

BBC potvrdio kompletnu ekipu Top Gira
BBC potvrdio kompletnu ekipu Top Gira

BBC je konačno objavio sva imena ekipe novog Top Gira koji se na male ekrane vraća u maju ove godine.

Ako ste uz Krisa  Evansa i Meta Leblanka očekivali još samo jednog prezentera, prevarili ste se. Ne samo da će se pojaviti Sabin Šmic (prva žena u Top Giru tokom 15 godina) i Kris Haris, nego se još dva prezentera pridružuju ekipi: komentator Formule 1 Edi Džordan i Rori Rid. Ako dodamo i Stiga to čini ekipu od sedam članova- skoro kao i originalna postava Top Gira.

Sabin Šmic je vjerovatno najuzbudljiviji dodatak timu. Kraljica Nirnberga je ostavila jak utisak svojim ranijim pojavljivanjem u Top Giru kada je vozila kombi Ford Tranzit po njemačkoj stazi.

Krisa Harisa vjerovatno već znate po njegovim recenzijama auta na Ju Tjubu. Edi Džordan, nakon osnivanja tima ’Jordan Grand Prix F!’, je glavni čovjek za Formulu jedan na BBC-ju od 2009. godine, piše portal arstechnica.com.

Rori Rid bi moglo da bude ime koje niste prije čuli. On je izabran za novog člana tima putem otvorene audicije koja je održana prošle godine, pobijedivši tako među stotinama ljudi koji su trebali da pošalju video od 30 sekundi. Prije mnogo godina Rid je lansirao CNET-ov kanal  o autima i tehnologiji, a u zadnje vrijeme pokriva rubriku auta za britanski sajt o tehnologiji ’Recombu’  

Sedma i najintrigantnija zvijezda novih epizoda Top Gira će biti Stig. I dok neki vjeruju da Stig pripada tajnom kultu koji se zakleo na tišinu, pa zbog toga i ne može da komunicira, danas je bio toliko dirnut da je morao da prekrši zavjet ćutanja. Tako je danas poslao komentar na BBC:

 -.-. .... . .-- .. . --..-- / .-- . .----. .-. . / .... --- -- . .-.-.-

Ovo što je Stig “izjavio”, citat je iz Ratova Zvijezda napisan morzeovom azbukom: CHEWIE, WE'RE HOME (Čui, kući smo)

U međuvremenu, ali vjerovatno ne i slučajno, Džeremi Klarkson je juče postavio tvit da je počelo snimanje novog Amazonovog moto šoua. Veoma je izgledno da će i Top Gir i novi Amazonov šou početi da se prikazuju u isto vrijeme.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije