Novosti

Dacia priprema "luksuzne" modele za Ženevu

Dacia priprema "luksuzne" modele za Ženevu
Dacia priprema "luksuzne" modele za Ženevu

Čim se spomene Dacia, prvo što ljudima padne na pamet su jeftini, niskobudžetni automobili sa čeličnim naplacima i crnim odbojnicima. Međutim, za kupce koji žele drugačiji tretman, rumunska marka je pripremila specijalnu ediciju koja će premijerno biti prikazana na Salonu automobila u Ženevi.

Summit specijalna edicija će biti dostupna kod svih Stepway modela, uključujući i najnoviji Logan MCV Stepway, koji će se takođe naći na ženevskom štandu.

Bazirani na modelima u najvišem nivou opreme, Summit primjerci će biti dostupni sa dvije ekskluzivne kolor opcije: Nordic Grey siva ili u slučaju Sandero Stepwaya, Magma Orange narandžasta. Sandero i MCV Stepway će biti opremljeni Grey Flex alu naplacima od 16 cola, dok Duster dobija crne Cyclade točkove, takođe od 16 cola.

Unutrašnjost modela iz specijalne edicije je takođe unapređena sa narandžastim detaljima poput šavova na sjedištima, dok je „Stepway“ naziv izvezen u tkanini. Dobijaju se i odgovarajuće patosnice.

S obzirom na uključeni Laureate paket, svi Summit model dolaze sa klima uređajem DAB radiom i satelitskom navigacijom. Standardni su i zadnji parking senzori, kao i tempomat. Duster dolazi sa dodatnom zaštitom lukova točkova i bokova, što mu daje robusniji izgled.

Cijene za Summit modele tek treba da budu potvrđene, ali očekuje se neznatan „skok“ u odnosu na trenutne primjerke u najvišim nivoima opreme.

(Vrele Gume)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije