Novosti

Ducati Diavel Diesel - đavolski dobar

Ducati Diavel Diesel - đavolski dobar
Ducati Diavel Diesel - đavolski dobar

Nakon ranije uspješne saradnje, Ducati i proizvođač odjeće, Diesel, još jednom su udružili snage i napravili specijalnu ediciju modela italijanske kompanije.

Upoznajte Ducati Diavel Diesel, đavolski dobar motocikl, koji će biti proizveden u ograničenoj seriji od - 666 primjeraka.

Predstavljen na nedavno održanoj nedjelji mode u Milanu, Ducati Diavel Diesel je plod saradnja dizajnerskog centra italijanskog proizvođača i Andree Rosa, kreativnog direktora Diesel brenda. Poput ranijeg Monster izdanja i Diavel Diesel donosi nekoliko unikatnih karakteristika.

Ono što odmah privlači pogled je izvanredno obrađen poklopac rezervoara od nerđajućeg čelika. LCD instrument tabla ima crveno pozadinsko osvjetljenje, dok izduv ima crni keramički Zircotec zaštitni sloj.

Po mjeri izrađeno sjedište donosi unikatan dizajn, dok crvene prednje Brembo kočione čeljusti i Diesel logotipi na unutrašnjem dijelu usisnika za vazduh pojačavaju utisak koji ostavljaju detalji. Krajnji rezultat je motocikl pomalo sirovog i oštrog izgleda, koji i te kako ostavlja impresiju.

Ne možemo a da ne pomenemo "srce" motocikla, Testastretta V-twin agregat, zapremine 1.198 kubika, nepromijenjen u odnosu na standardni Diavel. To znači da je na raspolaganju i dalje odličnih 162 KS.

(Moto-berza.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije