Novosti

FIAT 500 za 2016. stigao u Srbiju (FOTO)

FIAT 500 za 2016. stigao u Srbiju (FOTO)
FIAT 500 za 2016. stigao u Srbiju (FOTO)

Posliјe svјetske premijere, koja je održana na nedavno završenom salonu automobila u Frankfurtu, restilizovani FIAT 500 predstavljen je srpskoj javnosti.

FIAT 500 u novom izdanju, osvјženog dizajna eksterijera i enterijera, predstavljen je u utorak 6. oktobra u centru Novog Sada, u pјešačkoj zoni, uz podršku ovlašćenog prodavca AK Stojanov.

Najmanji FIAT-ov lajfstajl model redizajniran je nakon osam godina provedenih na tržištu. U tom periodu italijanski proizvođač prodao je 3,8 miliona primјeraka ovog vozila.

Redizajn je izveden diskretno, kako se ne bi narušio izgled automobila koji je toliko popularan među kupcima.

Iako se FIAT 500 za 2016. na prvi pogled malo razlikuje od aktuelne verzije, proizvođač je saopštio da je izvršio čak 1.800 promјena. Neke su vidljive, dok su druge sakrivene.

Ljubitelji FIAT-a 500 primјetiće nova dnevna LED svјetla i redizajnirani branik, sa novom maskom i farovima za maglu.

Dizejneri su dodali nove ukrsane detalje, hromirani okvir na donjem dijelu branika i još jednu lajsnu na maski hladnjaka.

Najuočljivija promjena na zadnjem dijelu dogodila se na stop svjetlima. Zadnje svjetlosne grupe sada imaju prstenast oblik, dok je centralni segment u boji karoserije a svjetla za maglu su spuštena u preoblikovani zadnji branik.

Najbitnija novina u enterijeru je uvođenje multimedijanog sistema Uconnect sa petoinčnim ekranom, koji je standardan u paketu Lounge.

Redizajniran je i volan dok se kao doplatan opcija može naručiti sedmoinčni TFT displej u centralnom dijelu instument table.

FIAT je saopštio da je unapredio zvučnu izolaciju kabine, pa će vožnja na dužim relacijama biti ugodnija za putnike.

Model za 2016. dostupan je u dvije verzije, limuzina i kabriolet, sa tri nivoa opreme: Pop, Popstar i Lounge, u 15 različitih boja spoljašnjosti i sa više od 200 kombinacija enterijera.

Za one koji žele da dodatno personalizuju svoj automobil, u ponudi je ekskluzivna opcija prilagođavanje izgleda eksterijera, pod nazivom Druga koža.

Cijena restilizovanog FIAT-a 500 u Srbiji iznosi oko 10.000 evra.

(N.N/B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije