Novosti

Fiat Panda za 2017. godinu (FOTO)

Fiat Panda za 2017. godinu (FOTO)
Fiat Panda za 2017. godinu (FOTO)

FIAT je diskretno osvježio sva tri modela iz porodice Panda. Promjene su minimalne i uglavnom se odnose na enterijer vozila.

Treća generacija malog gradskog automobila predstavljena je 2011. godine, a čini se da je FIAT u startu stvari postavio na pravo mjesto kada je riječ o dizajnu, da nije bilo potrebno praviti nikakve stilske korekcije na spoljašnjosti vozila.

Jedine novine su proširena ponuda boja eksterijera - kupci će uskoro moći da naruče Pandu u novim nijanasama crvene (Amore Red) i metalik sive (Colosseo Grey) - kao i redizajnirane alu felne.Stilske promjene u kabini su takođe diskretne, a najpre u oči upada novi, modernoji volan koji je blago zaravnjen na svom donjem dijelu. Osim toga, oznake i brojevi na instrumentima su sada veći i čitljiviji.

Osvježena je i ponuda dezena presvlaka na sve tri verzije - standardnoj Pandi, Cross modelu i Pandi 4x4.

FIAT je model za 2017. opremio i novim Uconnect multimedijalnim sistemom, koji se može povezati sa smartfon uređajima pomoću Bluetooth i USB konekcije.Paleta motora ostala je ista, pa su na raspolaganju 1.2 litarski benzinac sa 69 ks (dostupan i u varijanti na tečni naftni gas), kao i dvocilindarski 0.9 TwinAir, sa 65, 85 i 90 ks (postoji i verzija sa 80 ks koja kao gorivo osim benzina koristi i komprimovani prirodni gas). Dizel opcija i dalje je 1.3 MultiJet II sa 95 ks.

Cijene će biti poznate uoči početka prodaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije