Novosti

Fiesta ST-Line Red i Black Edition

Fiesta ST-Line Red i Black Edition
Foto: N.N. | Fiesta ST-Line Red i Black Edition

Ford je obogatio ponudu sportske verzije Fieste novim, atraktivnim stilskim paketima.

Dobro osmišljeni i uklopljeni ukrasni detalji mogu da unaprijede imidž svakog automobila i učine ga još atraktivnijim.

Ford je zato nastavio tradiciju svojih Red i Black Edition paketa kojima je ovog puta opremio najnoviju generaciju Fieste.

Dvije nove stilske verzije zasnovane su na Ford Fiesti ST-Line koja za pogon koristi 1.0 EcoBoost turbo benzinski motor sa 140 ks (103 kW), povezan sa šestobrzinskim manuelnim menjačem.

Ovakva pogonska konfiguracija pružila je odličnu osnovu za dalja estetska unapređenja u vidu ukrasnih crvenih i crnih ukrasnih detalja na spoljašnjosti i u putničkoj kabini, pa je sportski imidž Fieste ST-Line još izraženiji.

Očekivano, na spoljnim dijelovima karoserije (koja je dostupna u crvenoj ili crnoj farbi) ističu se takozvane trkačke pruge, kao i crveni ukrasni detalji na crnim 17 inčnim alu felnama i retrovizorima.

Ista sportska kombinacija boja primjenjena je i u enterijeru, kako na komandnoj tabli i oblogama vrata, tako i na sjedištima čije su bočne potpore presvučene kožom koja je prošivena konstrastnim crvenim koncem.

Ford je Fiestu ST-Line Red i Black opremio i gomilom bezbednosnih sistema asistencije i najnovijim multimedijalnim sistemom SYNC 3 uparenim sa premijum ozvučenjem firme Bang & Olufsen.

Obje verzije uskoro će moći da se naruče na odabranim evropskim tržištima.

(NN/b92,net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije