Novosti

Jedinstvene boje BMW M4 modela

Jedinstvene boje BMW M4 modela
Jedinstvene boje BMW M4 modela

Trenutno predstavljen na štandu salona komapanije BMW u Abu Dabiju, ovaj M4 Competition Pack sadrži unikatan Atlantis Blue eksterijer i jedinstvenu boju putničke kabine.

Unutra možete vidjeti Opal belu boju koja je obogaćena pepeljastim nijansama individualnih elemenata i sjajno hromiranih akcentnih linija. Takođe, kupci ovog modela dobijaju i bijele kontrastne šavove na gornjem djelu kontrolne table i M - obojenu kontrastnu oznaku na volanu.

Naravno, ovaj model ne izgleda kao najagresivniji BMW M4 model koji smo do sada vidjeli, ali moramo priznati da je njegov vlasnik bio veoma kreativan pri izboru posebne mješavine svih dobara koje BMW može da ponudi.

Pošto ovaj automobil takođe sadrži Competition paket, to znači da umjesto regularnih 425 ks motor posjeduje 444 ks, što štedi oko 0,1 sekundu prilikom sprinta do 100 km/h, postavljajući vrijeme od 3,8 sekundi.

Competition paket M4 poseduje i posebno tjunirano M vešanje sa novim oprugama, koševima i rol barovima, zajedno sa rekonfigurisanim modovima i zahvatima na diferencijalu i dinamičnoj sistemu kontrole stabilnosti.

(Autoexclusive.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije