Novosti

Kineski qoros za 18.000 evra

Kineski qoros za 18.000 evra
Kineski qoros za 18.000 evra

Ukoliko vam se dopao krosover "3 city SUV" kinesko-izraelske kompanije Qoros i mislite da biste mogli da prođete jefino samo zato što se automobl izrađuje u Kini, prevarili ste se.

Iako Qoros još uvek nije objavio da li će i kada svoj krosover ponuditi na evropskom tržištu, ovaj automobil mogao bi da bude interesantan i kupcima u Evropi, piše B92.

Ipak, ako model 3 city SUV jednog dana i stigne u prodajne salone neke od evropskih zemalja, niska cijena neće biti ono čime će Qoros osvojiti publiku.

Automobil, koji je za sada dostupan isključivo na kineskom tržištu, u toj zemlji košta od 18.400 evra, koliko treba izdvojiti za osnovni model.

Za taj novac dobija se bazna verzija Active koja nudi dosta toga.

Kao i svi modeli, i osnovna varijanta opremljena je 1.6 litarskim turbo-benzincem sa 156 ks, dok se snaga prenosi na prednje točkove.

Standardna oprema obuhvata MMH multimedijalni sistem sa Bluetooth konekcijom pomoću koje se uređaj povezuje sa pametnim telefonom, elektropodizače prednjih i zadnjih prozora, elektropodesive retrovizore, beskontaktno otključavanje i startovanje motora, 17 inčne alu felne, klima uređaj, zaštitne dodatke i ukrasne elemente na spoljašnjosti, kao što je dvostruka cijev izduvnog sistema.

Inače, razlika između najjeftinije i najskuplje verzije krosovera qoros 3 city SUV nije velika, pa automobil sa najbogatijim paketom Excite košta oko 23.700 evra.

Ovaj model između ostalog ima i automatski mjenjač, dvozonski klima uređaj, tempomat, zadnju parking kameru, grijana kožna sjedišta, od kojih su prednja elektropodesiva, indikator pritiska u gumama, krovni prozor, ksenonska svjetla sa funkcijom zaokretanja u krivinama,18 inčne alu felne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije