Novosti

Klarkson i prijatelji iz Top Gira idu na Amazon

Klarkson i prijatelji iz Top Gira idu na Amazon
Klarkson i prijatelji iz Top Gira idu na Amazon

Trojka iz "Top Gira" potpisala je ugovor sa Amazonom za tri emisije o automobilima, a početak emitovanja planira se za iduću godinu.

U šali na račun bivše kuće, Klarskon je rekao da se osjeća kao da je izašao iz dvokrilnog aviona i ušao u svemirski brod.

Mej je dodao da su s Amazonom postali dio "novog doba smart televizije".

Današnja najava uslijedila je poslije višemjesečnih spekulacija šta će biti s Klarskonom i njegovim kolegama, pošto je bio otpušten s Bi-Bi-Sija (BBC) zbog svađe i udaranja producenta tokom snimanja "Top gira".

"Gledaoci su nam rekli da ih žele nazad na ekran i mi se radujemo što se to i

dogodilo. Jedva čekamo da vidimo šta će Džeremi, Ričard, Džejms i njihov tim napraviti, a zasigurno to će biti jedna od emisija koju će svijet najviše očekivati u 2016. godini", rekao je potpredsjednik "Amazon Prajm Videa" Džej Marin.

BBC će se, takođe, vratiti "Top giru" koja je s Klarskonom, Hemondom i Mejom jedna od najgledanijih na toj televiziji, a od slijedeće godine će se emitovati s novom postavkom koju će predvoditi Kris Evans, dosadašnji voditelj jutarnjeg programa na BBC radiju.

"Top gir" se prikazuje u Velikoj Britaniji od 1977, ali je dolaskom Klarksona na čelo emisije 1988. postao popularan.

U formatu, s Hemondom i Mejom, prikazivao se od 2002. Emisiju je u 214 zemalja i teritorija širom svijeta gledalo više od 350 miliona gledalaca, više zbog nekonvencijalnog stila vođenja nego zbog automobila.

(Agencije)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije