Novosti

Kućni sajam auto dijelova u organizaciji Auto Milovanović

Kućni sajam auto dijelova u organizaciji Auto Milovanović
Foto: N.N. | Kućni sajam auto dijelova u organizaciji Auto Milovanović
N.N.

BANJALUKA - U Banjaluci je protekli vikend (03.03. i 04.03.2018.) održan Peti kućni sajam auto dijelova, prateće i servisne opreme u BiH, pod nazivom "Kupujte iz prve ruke", a u organizaciji Auto Milovanović Grupacije.

Riječ je o jedinom specijalizovanom sajmu ovakve vrste u našoj zemlji, a okupio je 45 izlagača iz 18 zemalja (Bosne i Hercegovine, Njemačke, Nizozemske, Francuske, Poljske, USA, Japana, Belgije, Češke, Slovačke, Austrije, Španije, United Kingdom, Danske, Italije, Brazila , Srbije i Bugarske). Kroz dva dana trajanja, sajam je posjetilo 1700 profesionalnih kupaca, klijenata preduzeća „Auto Milovanović“ i „Auto Parts“, koji su ujedno i predstavnici grupacije za BiH.

Vlasnici prodavnica auto dijelova, auto serviseri i mehaničari su u direktnom kontaktu sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima auto dijelova u aftermarketu, imali priliku da unaprijede svoje znanje, a sve u cilju  kvalitetnijeg poslovanja.

Kao i do sada, zajedno sa svojim gostima, Auto Milovanović group je prikupila finansijska sredstava u iznosu od 10.000 KM, koja su donirana za pomoć porodici petnaestogodišnje Nine Bližnjaković iz Doboja, oboljele od težeg oblika leukemije. „Život je vječna borba, a mi smo odlučili da iz ove borbe izađemo kao pobjednici!“

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Najčitanije