Novosti

Motociklista preživio nemoguće

Motociklista preživio nemoguće
Motociklista preživio nemoguće

Motociklista iz Brazila, kome se tokom vožnje na autoputu iznenada prepriječio kamion, uspio je na čudesan način da se spase tako što je izveo kaskaderski manevar kakav se viđa samo u akcionim filmovima.

Kada mu je kamion potpuno neočekivano presjekao put, vozač motocikla je bio toliko blizu da je izgledalo da je sudar neizbježan.

U trenutku kada se očekivalo najgore, motociklista je u posljednjem momentu oborio svoj motor i zajedno sa njim otklizao između prednjih i zadnjih točkova kamiona, koji se i dalje kretao, piše B92.

Na snimku saobraćajne kamere koja je zabilježila čitav događaj, ovaj incident izgleda kao pažljivo pripremljena kaskaderska filmska scena sa nevjerovatnim "tajmingom":

Nevjerovatno je da je vozač kamiona uopšte pokušavao da prijeđe u suprotnu traku na ovaj način i da nije uočio motocikl. Najvjerovatnije da nije dobro pogledao jer je žurio da se uključi u saobraćaj prije nego što naiđu druga vozila.

U svakom slučaju, zbog onog što je učinio zaslužio je da ga terete za pokušaj ubistva.

Ne znamo kako je motociklista prošao nakon pada, ali s obzirom da se na snimku vidi kako se brzo pridigao, vjerovatno je pretrpio samo lakše povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije