Novosti

Naznake Opel Corse za 2015.

Naznake Opel Corse za 2015.
Naznake Opel Corse za 2015.

Nakon osam godina, koliko je prošlo od predstavljanja aktuelne verzije, nova generacija Corse imaće premijeru u oktobru na auto-salonu u Parizu.

Uz male kozmetičke promene, aktuelna Opel Corsa nalazi se u prodaji od 2006. i po kriterijumima koji važe u savremenoj auto-industriji, već je trebalo da dobije svog nasljednika, piše B92.

S obzirom da se o novom modelu spekuliše već nekoliko godina, ovaj automobil se u javnosti očekuje sa nestrpljenem.

Na osnovu nezvaničnih fotografija test vozila koje kruže internetom, mogli smo da dobijemo prve naznake o dizajnu nove Corse, a "Opel" je objavio i prvi video na kome je prikazan prototip ovog automobila u vožnji.

Opelov video snimak potvrđuje da će uprkos izmjenama u dizajnu, prije svega na prednjem dijelu, nova Corsa dosta ličiti na aktuelnu verziju, pogotovu kada se posmatra sa strane i otpozadi.

Primjećuje se da će automobil imati drugačije farove, masku hladnjaka i prednji branik, ali i redizajnirana stop svjetla.

Spoljašnjost automobila možda neće pretrpjeti značajne promjene, ali u "Opelu" tvrde da je definitivno riječ o novoj generaciji Corse, koja će imati novi enterijer, motore, oslanjanje...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije