Novosti

Novi GLE Coupe dolazi sa oštrijim dizajnom

Novi GLE Coupe dolazi sa oštrijim dizajnom
Foto: X-Tomi Design. | Novi GLE Coupe dolazi sa oštrijim dizajnom

Novi Mercedes-Benz GLE predstavljen je javnosti prošle nedjelje, a njemački gigant nastavlja sa radom na novoj kupe varijanti ovog modela.

Već smo imali prilike da vidimo kamuflirane prototipove ovog modela, a sada se pojavila i render fotografija na kojoj vidimo kako bi on zapravo mogao izlgledati.

Naime, na špijunskim fotografijama, uprkos kamuflaži, može se vidjeti da će novi GLE Coupe imati agresivniji i oštriji dizajn zadnjeg dijela od trenutne generacije ovog modela, te da i imati i redizajniran padajući krov.

Na internetu se pojavila render fotografija ovog modela za koju je zaslužan X-Tomi Design, koji je zapravo kao "bazu" iskoristio novi GLE i transformisao ga u sportski model.

Takođe vidimo da u njegovoj viziji farovi kupea izgledaju različito u odnosu na one sa standardnog modela GLE.

U svakom slučaju, jasno je da će i GLE Coupe biti dizajniran u skladu sa novim dizajnerskim pravcem kompanije Mercedes koji nosi ime "Sensual Purity".

Kada je riječ o enterijeru, očekuje se da se većina stvari prenese sa standardnog modela, što znači da će se u njemu vjerovatno naći dva masivna ekrana veličine 12,3 inča, novi volan i najnoviji MBUX infotejnment sistem.

Šta vi mislite, da li bi novi GLE Coupe zaista mogao ovako izgledati?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije