Novosti

Novi KTM 1290 Super Duke R

Novi KTM 1290 Super Duke R
Foto: N.N. | Novi KTM 1290 Super Duke R

Niko ne može poreći činjenicu da je KTM 1290 Super Duke R odvažni i moćni motor, koji će se vrlo verovatno dopasti okorelim bajkerima, ali i svima onima koji smatraju da su moderna vremena oštetila globalni stav motora.

Na ovom modelu teško možete primijetiti bilo koje razlike u odnosu na njegovog prethodnika, ali nemojte pomisliti da se radi o istom motoru. Novi 1290 Super Duke R motor dolazi sa moćnijim pogonom, prilagođenom suspenzijom i različitim detaljima tu i tamo. Njegova vozačka dinamika i performanse značajno su poboljšani, dodajući još više uzbuđenja ovom već impresivnom modelu.

Sa cijenom koja kreće od 17.999 dolara, ovaj motor ima 177 ponija, kontrolu točkova sa unapređenim sistemom trakcije, a vama nudi istu količinu zabave i bezbjednosti vožnji.

Kada govorimo o bezbjednosti, Brembo M-50 monoblok čeljusti kočnica će vas zaustaviti bez problema. Iako je suspenzija nešto manje luksuzna nego ranije, spušteno sjedište i šire ručke obećavaju vam bolju kontrolu pravca. Novi 1290 Super Duke R motor je u potpunosti digitalizovan, te je odbacio stare analogne brojače i zamijenio ih pametnim TFT displejem.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije