Novosti

Novi Megane ide u Frankfurt

Novi Megane ide u Frankfurt
Novi Megane ide u Frankfurt

Renault će imati dvije značajne premijere na predstojećem frankfurtskom auto-salonu. Pored limuzine Talisman, posjetioci štanda francuskog proizvođača po prvi put će moći da vide i novu, četvrtu generaciju kompaktnog modela Megane.

Novi Megane biće predstavljen 15. septembra, na konferenciji za medije koju će održati prvi čovjek kompanije Renault Nissan, Carlos Ghosn.

Druga zvijezda francuskog proizvođača na salonu biće Talisman, koji će se proizvoditi u sedan i karavan verziji.

"Megane 4 imaće veoma atraktivan, sportski izgled. Sa brojnim novim tehnologijama, lijepo će se uklopiti u aktuelnu gamu naših vozila", izjavio je u maju prvi čovek dizajna francuskog proizvođača, Laurens Van Den Acker .Hečbek će biti baziran na CMF mehaničkoj platformi koju koristi i Nissan Pulsar. Na taj način dodatno će se smanjiti troškovi proizvodnje, ali će i Megane biti lakši od prethodnika.

Unutrašnjost automobila biće unaprijeđena korišćenjem kvalitetnijih materijala, a broj dugmića i komandi značajno smanjen, s obzirom da će se funkcijama i sadržajima u vozilu upravljati preko velikog devetoinčnog displeja multimedijalnog sistema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije