Novosti

Novi Peugeot EXPERT: Korak ispred svog vremena

Novi Peugeot EXPERT: Korak ispred svog vremena
Novi Peugeot EXPERT: Korak ispred svog vremena

Novi Peugeot EXPERT dio je obnovljene ponude i razvoja komercijalnog položaja Marke na tržištu gospodarskih vozila.

Novi prepoznatljivi elementi dizajna PEUGEOT daju mu snažan i privlačan karakter, izražavajući robusnost i suvremenost.

Izrađen je na sasvim novoj bazi te se odlikuje svim prednostima modularne platforme EMP2 kao što su kompaktnost, smanjena masa, učinkoviti motori s emisijom CO₂ od 133 g/km i kvaliteta. U segment uvodi inovativnu opremu kao što su automatska klizna bočna vrata, modularnost kabine uz Moduwork, Active Safety Brake, kamera za vožnju unatrag s funkcijom VisioPark, navigacijski sustav 3D povezan s internetom.

Novi Peugeot EXPERT odlikuje se najvećom nosivošću od 1400 kg te se nudi u tri duljine, od jedinstvene izvedbe Compact od samo 4,60 m pa sve do duljine 5,30 m. Taj je furgon posebno prilagođen kretanju po gradu, zahvaljujući visini od samo 1,90 m. Kada je riječ o sigurnosti, valja naglasiti da je u svojoj kategoriji dosegao visoku razinu, odnosno da je dobio 5 zvjezdica na testiranjima Euro NCAP.

Novi Peugeot EXPERT u svakom je pogledu korak ispred svog vremena . Njegova inovativna koncepcija nudi istaknuta svojstva i utjelovljuje novu dimenziju uspona u višu klasu koji marka PEUGEOT primjenjuje u segmentu gospodarskih vozila.

Novi Peugeot EXPERT nudi prilagođeno rješenje za svako zanimanje, a osobito za poslovne korisnike koji redovito rade u gradskoj sredini.

Novi Peugeot EXPERT osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, zahvaljujući novoj bazi temeljenoj na modularnoj platformi EMP2. Novi furgon PEUGEOT stoga spaja kompaktne vanjske dimenzije s najvećim obujmom tovarnog prostora koji su nezaobilazni u segmentu.

Novi Peugeot EXPERT opremljen je suvremenim i učinkovitim motorima BlueHDi Euro 6 od 95 KS / 210 Nm do 180 KS / 400 Nm uglavnom sparenima sa sustavom Stop&Start. Ti motori nude izvrstan užitak vožnje te rekordnu potrošnju goriva i emisije CO2 u segmentu. Novi automatski mjenjač EAT6 uz motor BlueHDi 180 i upravljani mjenjač ETG6 uz motor BlueHDi 95 omogućuju umjerenu potrošnju goriva i povrh toga putniku na središnjem sjedalu pružaju dodatni prostor za noge. Najučinkovitija izvedba s potrošnjom od 5,1 l/100 km i emisijom CO2 od 133 g/km, te cijela gama Peugeot EXPERT uz prosječno 5,4 l/100 km, odnosno 140 g/km pravi su uzor u segmentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije