Novosti

Novi Subaru Outback

Novi Subaru Outback
Novi Subaru Outback

NJUJORK - Kompanija Subaru na autosalonu u Njujorku predstavlja novu generaciju modela Outback.

Novi Legacy je dobio moderniji dizajn, sa izduženim prednjim svjetlima, prepoznatljivom, ali masivnom maskom hladnjaka i velikim okruglim svjetlima za maglu, piše Automagazin.rs.

Novi Outback se svojim proporcijama još više udaljio od klasičnih karavana, u smjeru ka modernim SUV modelima. Odlikuju ga mišićavi bokovi, neobično visok zadnji dio automobila, masivna "hauba" i veće vjetrobransko staklo. Klirens novog Subaru Outbacka iznosi 221 mm.

Iznad zadnjeg stakla je decentan spojler, a felne mogu biti prečnika 17 ili 18 inča. Standardno će biti opremljen klimatizacijom i multimedijalnim sistemom, čiji dio predstavlja i displej dijagonale 6,2 inča.

Bolje opremljene verzije imaće elektično kontrolisana prednja sjedišta sa grijanjem, audio sistem Harman/Kardon, veći displej na središnjoj konzoli ili drveni dekor u enterijeru.

U SAD, gdje će novi Outback početi da se prodaje tokom godine, u ponudi će biti dva boxer motora - 4-cilindarski 2.5 (130 kW) i 6-cilindarski 3.6 (191 kW). Standard je pogon na sve točkove i bestepeni CVT mjenjač, koji Subaru naziva Lineartronic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije