Novosti

Objavljen oglas za prodaju ukradenih automobila?

Objavljen oglas za prodaju ukradenih automobila?
Objavljen oglas za prodaju ukradenih automobila?

Na internetu se pojavio prilično bizaran oglas u kome se, vjerovali ili ne, reklamira prodaja vozila koja su ukradena!

Cijela "akcija", po svemu sudeći, odvija se u Hrvatskoj, ponuda je različita, jer su cijene u kunama, evrima i dolarima.

Ponuda je šarena - od alfe romeo, preko audija, BMW-a, citroena, fijata, honde, mazde, mercedesa, minija, pežoa, poršea, renoa, tojote, volva, folksfagena, do juga, koji spada u poklone iznenađenja i prodaje se za 150 evra!

"Krađa automobila započela je još davne 1886. kada je Karl Benc ukrao čudno prevozno sredstvo iz susjedovog dvorišta. Nazvao ga je automobil. Ubrzo je shvatio da je to unosan posao, te je unajmio radnike za ispomoć. To su bili redom: Gotlib Daimler, Vilhelm Majbah  i Zigfrid Markus", stoji u oglasu.

"Nakon par godina uspješnog poslovanja, osnovali su ovu firmu.

Tokom godina, mnoge su se poznate ličnosti vozile našim automobilima. Čak nam je i papa Ivan Pavle II ukazao svoje povjerenje, te smo za njega ukrali papamobil od egipatskog faraona zvanog Nefertiti.

Svi naši automobili su ukradeni od savesnih i pažljivih vlasnika koji redovno održavaju svoj automobil. Pri krađi, automobili se ne oštećuju zahvaljujući dugom iskustvu naših 'radnika'. Svaki automobil je prefarban i broj šasije profesionalno prekucan tako da se ne morate brinuti za policiju. Policija je naš najmanji problem budući da ih redovno potplaćujemo. Naš uspješni tim već se decenijama  bavi ovim unosnim poslom. Niko od nas nije proveo u zatvoru više od godinu dana i možemo vam garantovati da neće.

Mi smo jedini preprodavači na crnom tržištu koji vam daju dvije godine garancije na ukradeno vozilo i time garantujemo da vas policija neće locirati. Takođe, dobićete još jedno besplatno farbanje godinu dana nakon kupovine, za vaš miran san - jer mi brinemo za naše kupce. Povjerite nam se s razlogom", poručuju na kraju ovi bizarni kradljivci.

Ili šaljivdžije, procjenite sami, poručuje Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije