Novosti

Opel insignia sve traženiji model

Opel insignia sve traženiji model
Opel insignia sve traženiji model

RASELSHAJM - Kompaniji "Opel" za novi model insignia, za nešto više od pola godine stiglo je već 100.00 narudžbi, saopšteno je iz kompanije.

Od premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu i lansiranja na tržište prošle jeseni, narudžbe za novu generaciju ovog modela srednje veličine sustižu jedna drugu.

U prva četiri mjeseca ove godine, opel insignia je bila broj jedan u svom segmentu u Velikoj Britaniji, Španiji i Holandiji, dok je na tržištima Belgije, Italije, Austrije, Švajcarske i Norveške, recimo, bila drugoplasirana po tražnji.

U Njemačkoj takođe zauzima drugo mjesto u svom segmentu među velikim proizvođačima - sa impresivnom stopom rasta od 46 procenata u poređenju sa istim periodom prošle godine.

"Za nekoliko mjeseci od svog predstavljanja naručeno je 100.000 primjeraka modela opel insignia - što pokazuje da naša nova, čak modernija i elegantnija perjanica godi i srcu i duši naših kupaca", rekao je član Odbora za prodaju.

Nakon osvajanja nagrada za tehnologiju i dizajn prodato je više od 600.000 automobila prve generacije modela opel insignia otkako je lansiran krajem 2008. i sakupio je više od 50 nacionalnih i međunarodnih nagrada.

Novo izdanje nastavlja tu tradiciju - na ovogodišnjoj dodjeli PlusX nagrada, modeli insignia country tourer i insignia OPC su primili po tri priznanja za kvalitet, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije