Novosti

Osvježeni Peugeot 208 stigao u Srbiju (FOTO)

Osvježeni Peugeot 208 stigao u Srbiju (FOTO)
Osvježeni Peugeot 208 stigao u Srbiju (FOTO)

Tri godine nakon premijere, Peugeot je restilizovao svoj najprodavaniji model, 208. Ovaj automobil odnedavno je dostupan i na našem tržištu, a tokom oktobarske prodajne akcije dostupan je na odloženo plaćanje, po cijeni od 112 evra mesečno.

Peugeot 208 stiže sa proširenom ponudom boja, većim mogućnostima personalizacije, novom opremom i motorima.

Sa prednje strane, restilizovan je branik koji sada ima oštrije linije i nova svjetla za maglu.

U višim nivoima opreme hromirani dijelovi nove maske daju 208-ici 3D efekat. U kombinaciji sa prednjim svjetlima za maglu, ovaj novi identitet vizuelno mijenja vozilo i čini ga širim i dinamičnijim.

Sa zadnje strane, nova stop svjetla su stilizovana po ugledu na krosover 2008.

Paleta boja proširena je novim nijansama sa teksturom koja je otpornija i lakša za održavanje, a istovremeno pri prelamanju svjetlosti dodatno naglašava stilske detalje spoljašnjosti.

Sistem Active City Breake je nova funkcija, dostupna kao dodatna oprema.

Ova tehnologija omogućava izbjegavanje sudara ili smanjivanje njegove sile u slučajevima kada vozač na vrijeme ne interveniše, prije svega u gradskim uslovima vožnje, pri brzini do 30 km/h.

Nova bezbjednosna oprema doprinijela je da restilizovani Peugeot 208 osvoji maksimalnih 5 zvjezdica na EuroNCAP testu, koji je podigao svoje standarde u 2015.

Tokom oktobarske akcije model sa 1.0 PureTech motorom, dostupan je za 112 evra mjesečno, uz učešće od 30% i period otplate od 6 godina.

Paket opreme između ostalog sadrži klima uređaj, 6 vazdušnih jastuka, tempomat, "3D" zadnja LED svetla, putni računar, radio/CD/MP3...

(N.N/B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije