Novosti

Otvoren sajam automobila u Beogradu

Otvoren sajam automobila u Beogradu
Foto: Tanjug | Otvoren sajam automobila u Beogradu

U Beogradu su otvoreni Sajam automobila i Sajam motocikala na kojima učestvuje više od 350 izlagača iz dvadesetak zemalja, a beogradskoj publici, odmah nakon Ženeve, premijerno će biti predstavljeno oko 60 automobila i motocikala.

Sajam automobila pod nazivom BG Car Show trajaće do 28. marta, a manifestaciju je zvanično otvorio ministar za zaštitu životne sredine Srbije Goran Trivan.

Svi uvoznici pripremili su povoljnije ponude za kupce, a jedini domaći proizvođač Fiat Craysler Automobili pokrenuo je akciju - automobil za 79 evra mjesečno na sedam godina sa 30 odsto učešća.

Nudi se i zamjena vozila staro za novo, a cijene automobila su najniže u posljednjih pet godina, prenijeli su beogradski mediji.

Izložen je i najskuplji automobil na sajmu Lamborghini Hurican" od 379.000 evra, a najjeftiniji model je Lada Granta koja košta 7.300 evra.

Ljubitelji dvotočkaša uživaće u ponudi 36 brendova motocikala, ATV-a, ali i bicikala.

Za sajam motocikala "Motopešn" prijavljena su i tri proizvođača koja nastupaju prvi put - "Indijanmotorsajkl", "Trijumf" i "E-skuteri".

U fokusu će biti električna vozila, motocikli i bicikli u hali sedam Beogradskog sajma, gdje je napravljena "zelena zona", kao i poligon ispred moto-hala za prezentaciju mogućnosti i prednosti e-vozila.

Sajmovi automobila i motocikala održavaju se u znaku 80 godina od prvog Međunarodnog salona automobila u Beogradu, koji je održan u marta 1938. godine.

Sajam je otvoren od 10.00 do 20.00 časova, cijena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupne 200, a grupne za đake i studente 150 dinara.

Porodični dan je 27. mart, kada će porodična posjeta koštati 500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije