Novosti

Ovako bi mogao da izgleda BMW M5 Touring

Ovako bi mogao da izgleda BMW M5 Touring
Ovako bi mogao da izgleda BMW M5 Touring

Podsjetimo, BMW-ova nova, sedma generacija Serije 5 (fabričke oznake G30) na tržište stiže u februaru 2017. godine, i to prvo kao kao Sedan, a zatim stižu i karavanski G31 Touring, pa G32 Gran Turismo kao i novi M5.

Za sada nema zvaničnih detalja, ali novi M5 će vjerovatno imati 4,4 litarski V8 twin-turbo motor koji bi trebalo da raspolaže sa oko 600KS, i to ovog puta bez manuelnog mjenjača (opciono će novi M5 biti dostupan i sa 4x4 pogonom). Budući da BMW M550i xDrive sa 4,4 litarskim V8 Biturbo agregatom (koji razvija 462KS i 650 Nm) od 0-100 km/h ubrzava za tačno 4,0 sekunde, očekuje se da će novi M5 do stotke stizati za oko 3,5 sekunde.

Na sve ovo treba dodati i upadljivi aero body paket, M točkove, sportsko oslanjanje, sportski izduvni sistem, jače kočnice, izmijenjeni enterijer sa novim sedištima i sportskim volanom...

Dok je BMW M5 Sedan već potvrđen, M5 Touringa po svemu sudeći neće biti, ali to nije spriječilo jednog nezavisnog dizajnera da napravi nezvanični render njegovog eventualnog izgleda.

(Auto.blog.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije