Novosti

Počinje sajam automobila i motocikala u Beogradu

 Počinje sajam automobila i motocikala u Beogradu
Počinje sajam automobila i motocikala u Beogradu

BEOGRAD - Sajam automobila "DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopassion", na kome će učestvovati više od 260 izlagača, otvoriće danas u Beogradu šampion Evrope u trkama na brdskim stazama Dušan Borković.

Sajam automobila i motocikala, koji će trajati do 23. marta,  najznačajnije su ovogodišnje manifestacije u auto i moto industriji u zemlji i okruženju.

Na četvrtom Sajmu automobila i osmom Međunarodnom sajmu motocikala učestvovaće svi vodeći automobilski i moto brendovi koji posluju na domaćem tržištu, pa će ljubitelji četvorotočkaša i dvotočkaša iz zemlje i okruženja biti u prilici da upoznaju nove modele. 

Na sajmu će biti predstavljen i novi Ikarbusov gradski 12-metarski autobus "IK 112 LE", koji je razvijen u saradnji sa kompanijom Mercedes.

Kao jedini domaći proizvođač automobila, kompanija Fijat automobili Srbije će se predstaviti zajedno sa svojim uvoznim programom, modelima brendova Alfa Romeo, Lančia, Džip (Jeep), dok će prvi srpski Formula student tim ""Drumska strela 2014" predstaviti unaprijeđeni bolid.

Cijena pojedinačne ulaznice na Sajam automobila i motocikala iznosi 300 dinara, za grupne posjete je 200, za đake i studente 150 dinara, a cijena parkinga je 100 dinara na sat.

Organizatori su najavili da će u četvrtak, 20. marta, biti organizovan porodični dan, kada će, po cijeni od 500 dinara, dijeca do 16 godina u pratnji roditelja moći porodično da posjete manifestaciju.

Radno vrijeme manifestacije biće od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana kada se sajam zatvara u 17 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije