Novosti

Predstavljena Honda CBR250RR

Predstavljena Honda CBR250RR
Predstavljena Honda CBR250RR

Glasine su se ispostavile tačnim – Honda je skinula veo sa novog CBR250RR modela, i to u Indoneziji.

CBR250RR će se proizvoditi upravo u Indoneziji , tako da će biti Hondin motocikl sa najvećom radnom zapreminom koji se proizvodi u toj zemlji. Japanska marka planira da započne prodaju novog sportskog modela do kraja 2016.

Motocikl pokreće novorazvijeni, četvorotaktni, redni dvocilindarski, tečnošću hlađen agregat sa četiri ventila, zapremine 0,250 litara. Honda kaže da je motor optimizovan za urbanu upotrebu, dok je ugodan i za vožnju na stazi. Motocikl krasi i TbW (Throttle-by-Wire) sistem i tri režima podešavanja motora.

Anfas CBR250RR-a dijeli karakteristike sa ostalim pripadnicima CBR serije, uključujući dvostruka LED svjetla. Novodizajnirani, ojačani cjevasti ram od čelika je u isto vrijeme čvrst i fleksibilan, kažu u Hondi. S obzirom na to da je aluminijumsko oscilirajuće rame „gul“ tipa, desna strana motocikla je „tanja“, zadržavajući bočni ugao.

Ogibljenje dolazi u vidu obrnutih viljuški visokog stepena krutosti naprijed i Pro-link rješenja nazad, sa pet koraka predopterećenosti. Kočnice – disk od 310 milimetara naprijed i 240 milimetara pozadi. Model sa ABS-om će biti dostupan.

(NN, vrelegume)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije