Novosti

Prodaje se nov enterijer Bugatti Veyrona za 150.000 dolara

Prodaje se nov enterijer Bugatti Veyrona za 150.000 dolara
Foto: Bugatti | Prodaje se nov enterijer Bugatti Veyrona za 150.000 dolara

Za 150.000 dolara može da se kupi „samo takav“ automobil. Od nekog snagatora sa AMG značkom, preko Nissan GT-R-a, Porschea 911 ili Chevrolet Corvettea.

I ne samo to, racionalna kupovina bi bila u vidu nekog „hot heča“ za uživanje, SUV-a za odmore, pa da vam još i ostane novca. Ukoliko ste baš „ekstremni“, možete se odlučiti da pijuckate kafu sjedeći u sjedištu Bugatti Veyrona.

Naime, Braman Motors, prodavac automobila iz Majamija, prodaje potpuno nov, kompletan enterijer za Veyron 16.4 iz 2008. Ono što je interesantno je da su sjedišta, armaturna tabla, paneli vrata i centralna konzola izvađeni iz automobila prije isporuke, tako da bukvalno nisu korišćeni.

U paket su uključeni i bezbjednosni pojasevi, ručica mjenjača, kontrola klima uređaja, volan, prednji pretinac itd. Sve komponente su u „mint“ stanju, bez dileme.

Eto dobre prilike za one koji žele da „osvježe“ enterijer svog Veyrona i vrate ga u prvobitno stanje. Cijena, prava sitnica, „samo“ 150.000 dolara, ili da budemo precizniji – 149.999. Kada malo bolje razmislimo, i nije tako strašno za automobil koji je svojevremeno koštao 1,3 miliona zelenih novčanica.

(Autorepublika.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije