Novosti

Sad čitav svijet zna da je slupao svoj lamborgini

Sad čitav svijet zna da je slupao svoj lamborgini
Sad čitav svijet zna da je slupao svoj lamborgini

Društvene mreže stvaraju dodatni pritisak na bogataše koji voze skupe i ekskluzivne automobile. Fotografije i izvještaji o greškama koje prave vozači ovakvih automobila za tren oka obiđu planetu.

Vlasnici skupocjenih modela sa ponosom pokazuju svoje dragocjene automobile i vole da se u njima pojavljuju u javnosti, prenosi B92.

Međutim, i njima se poput ostalih smrtnika može dogoditi saobraćajna nezgoda. Kada se desi tako nešto, situacija se mijenja, pa bi bogati vlasnik najradije to sakrio od ostatka svijeta.

Do prije nekoliko godina, to bi mu vjerovatno i uspelo, ako se na mjestu udesa ne bi zatekao neki fotoreporter ili TV ekipa.

Danas, kada su smartfon uređaji preplavili svijet, a internet postao dostupan na svakom ćošku, šanse da se blamaža zbog eventualne vozačke greške i slupanoga lamborginija sakrije od javnosti su veoma male. Mnogo je vjerovatnije da će u roku od nekoliko minuta fotografije oštećenog automobila početi da kruže Tviterom ili Fejsbukom

Tako je nesreća vlasnika aventadora koji je doživeo saobraćajku u Vankuveru u utorak dokumentovana brojnim amaterskim fotografijama koje su se ubrzo našle na internetu.

Nije poznato kako je došlo do nesreće, ali na osnovu pojedinih fotografija može se pretpostaviti da je vozač lamborginija pogriješio prilikom skretanja lijevo na raskrsnici i udario svojim autom u ševrolet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije