Novosti

Šou za zaljubljenike u skupocjene automobile

Šou za zaljubljenike u skupocjene automobile
Šou za zaljubljenike u skupocjene automobile

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varoši je održan "Tjuning šou", manifestacija za zaljubljenike u skupocjene i luksuzne automobile.

Učesnici, njih 20, bili su takmičari i klubovi sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz drugih država koji su došli u Kotor Varoš da bi razmijenili iskustva sa drugim vlasnicima omiljenih četvorotočkaša.

Organizovano je takmičenje u glasnoći muzike u automobilima, takmičenje u kojem je ocjenjivan kompletan izgled automobila, kao i takmičenje u jačini izduvnih sistema.

Najbolju prezentaciju imao je Danijel Kurjak iz Kotor-Varoša, najglasniji izduvni sistem Goran Sladojević iz Banjaluke, dok je "golf" Amira Osmančevića iz Cazina odnio prvo mjesto u glasnoći muzike.

Nagrađeni su još Vladimir Račić iz Banjaluke, Amir DŽafić iz Sanskog Mosta, Vladan Jakovljević iz Banjaluke, Milan Stojanović iz Banjaluke, Nemanja Milovčević iz Banjaluke i Aleksandar Simić iz Teslića.

Organizator Miroljub Jurić očekuje da će manifestacija biti još posjećenija naredne godine. "Želimo da na kotorvaroškom `Tjuningu` okupimo sve što vrijedi sa prostora bivše Jugoslavije, kada je riječ o automobilskom sportu. Mislim da smo na dobrom putu da to i učinimo", istakao je Jurić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije