Novosti

SsangYong otkriva detalje novog modela Tivoli

SsangYong otkriva detalje novog modela Tivoli
SsangYong otkriva detalje novog modela Tivoli

Korejski proizvođač predstavio je prve karakteristike enterijera modela Tivoli, novog pod - kompaktnog krosovera koji će se naći na tržištu početkom 2015. nakon tri godine razvoja pod konceptnim imenom X100.

Tivoli će u gami zauzeti mjesto ispod SUV-a Korando, što znači da će se boriti za naklonost kupaca u klasu modela kao što su Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka...

SsangYong je najavio Tivolijevu "Six-color cluster" šestobojnu istrument tablu čiji dizajn omogućava vozaču da izabere boju u zavisnosti od trenutnog raspoloženja. Ponuđene boje su crvena, plava, nebo plava, žuta, bijela i crna, piše B92.

Kako je pažnja vozača najviše usmjerena ka instrument tabli u odnosu na ostatak kabine, "Six-color cluster" je osmišljena tako da poveća vizuelno zadovoljstvo vozača i putnika pružajući mogućnost promjene boje u bilo kom trenutku, objašnjavaju u korejskoj kompaniji.

SsangYong je prikazao i volan sa sportskim "D-Cut" dizajnom koji je izrađen od kvalitetne kože, sa funkcijom grejanja.

Novi model Tivoli biće dostupan najprije u Južnoj Koreji, od januara, a na svjetskom tržištu se očekuje do kraja prve polovine 2015. godine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije