Novosti

Stig vozio lamborgini Miloša Pavlovića

Stig vozio lamborgini Miloša Pavlovića
Stig vozio lamborgini Miloša Pavlovića

Srpski automobilista Miloš Pavlović ove godine nastupa u izuzetno atraktivnom evropskom "Lamborgini Super Trofej" šampionatu, koji je privukao pažnju čak i producentima najgledanijeg automobilskog šou-programa na planeti - Top Gear!

Ekipa čuvene emisije na čelu sa Džeremijem Klarksonom i tajanstvenim vozačem u bijelom kombinezonu u Monci snimala je prilog o automobilu srpskog asa.

Ekipa u punom sastavu: Džeremi Klarkson, Džejms Mej, Ričard Hamond i tajanstveni Stig, helikopterom su stigli na autodrom u Monci i snimili prilog o "Super Trofej" automobilu, "galjardo LP 570-4" kojim pilotira upravo naš as koji je trenutno, u tandemu sa italijanskim vozačem Edoardom Piskopom, prvi u klasi "Pro", piše mojauto.rs.

Stazu je okupirala čitava armija zaposlenih u Top Gear produkciji i isto toliko ljudi iz Lamborginija, a Miloš je bio zadužen da Stiga upozna sa svim tajnama moćnog trkača, kojim je prije nešto manje od dva meseca pobjedio upravo na čuvenom autodromu u blizini Milana.

Miloš je ovom prilikom rekao:

"Ovo je bilo neobično i veoma zanimljivo iskustvo. Sve što je ekipa Top Gear-a danas radila bilo je veoma profesionalno u svakom njihovom koraku, zbog čega mi je zaista bilo zadovoljstvo da učestvujem u pripremi priloga o mom automobilu i pomognem Stigu da što pre bude pripremljen za vožnju. Mogu samo da kažem: Bravo Top Gear! Bilo je lepo gledati ih kako rade, jer je sve izgledalo veoma atraktivno, a bez velikog rizika."

Poslije ove lijepe obaveze, Miloša očekuje nastavak sezone u evropskom "Lamborgini Super Trofeju", trkama na stazi "Pol Rikar" u Francuskoj 28. i 29. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije