Novosti

Subaru predstavlja viziv koncept u Ženevi

Subaru predstavlja viziv koncept u Ženevi
Subaru predstavlja viziv koncept u Ženevi

ŽENEVA - "Fudži teška industrija", proizvođač automobila marke Subaru, objavila je da će na 84. međunarodnom salonu automobila u Ženevi, koji se održava početkom marta, predstaviti koncept Subaru "viziv 2".

Osim toga, ljubitelji Subaru vozila imaće priliku da pogledaju i potpuno novi Subaru "WRX-STI", koji je specijalno razvijen za trku koja traje 24 sata u Nirburgringu, piše Automagazin.rs.

Za Salon u Ženevi pripremljen je poseban veb sajt na kojem zainteresovani mogu da se informišu o nastupu japanskog proizvođača, kao i inovacijama, koje će predstaviti u Švajcarskoj.

Subaru "viziv koncept 2" je vozilo za korak ispred svojih prethodnika - "viziv koncepta" koji je predstavljen na prošlogodišnjem Salonu u Ženevi, kao i "viziv evolution koncepta" koji je svoju premijeru imao na Salonu u Tokiju. Pomenuti koncept predstavljaju generaciju krosovera budućnosti, koji prate vrijednosti Subaru brenda "uživanje i spokoj u vožnji".

Naziv modela je skovan od sintagme "vizija inovacija" (vision for inovation), jer Subaru svojim kupcima svakim novim modelom donosi tračak budućnosti.

Na Salonu u Ženevi zasijaće i potpuno novi "WRX-STI", pod sloganom "čista snaga u vašim rukama". Kako bi upravljivost ovog modela doveli do savršenstva, "WRX-STI" je testiran u više svjetskih zemalja, na različitim podlogama.

Vozilo je potpuno kompaktno i prilagođeno vozaču, a zahvaljujući naprednim tehnologijama omogućava mu da po slobodnoj volji upravlja vozilom i u velikim brzinama, piše Automagazin.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije