Novosti

Sutra stiže opelov novi krosover

Sutra stiže opelov novi krosover
Sutra stiže opelov novi krosover

Prva od nekoliko najavljenih Opelovih premijera u 2017. zakazana je za srijedu, kada će javnosti biti prezentovan krosover Crossland X.

Crossland X je pozicioniran iznad modela Mokka X, a prva fotografija automobila na kojoj se vidi njegov prednji dio pokazuje da je dizajn spoljašnjosti sličan kao kod manjeg Opelovog krosovera.

Očekuje se da Crossland X naslijedi aktuelni MPV Merivu, s obzirom da je potražnja za mini-van vozilima u Evropi u padu, dok je evidentan rast popularnosti modela iz krosover/SUV segmenta.

"Sa modelom Crossland X, u ponudu uvodimo automobil uzbudljivog dizajna sa svim prednostima koje donosi jedan SUV, kada je riječ o urbanom životnom stilu, što znači da je on agilan u gradskoj vožnji ali i da pruža sigurnost tokom dužih putovanja", objašnjava šefica Opelovog marketinga, Tina Miler.

Od 2010. do danas, prodaja Opel krosover/SUV modela se upetostručila. U njemačkom proizvođaču očekuju da će Crossland X donijeti dodatni podsticaj u ovom tržišnom segmentu i doprinijeti rastu Opela kao robne marke.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije