Novosti

Svjetlo u vratima BMW-a koje podsjeća da ste uspjeli u životu

Svjetlo u vratima BMW-a koje podsjeća da ste uspjeli u životu
Svjetlo u vratima BMW-a koje podsjeća da ste uspjeli u životu

BMW će kupcma modela Serije 2 Cabrio kao opciju ponuditi jedan neobičan dodatak. Vlasnici koji iz nekog razloga budu željeli da im na asfaltu pored vozila zasija BMW znak kada po mraku izlaze iz automobila, mogu uz doplatu dobiti i tako nešto.

U želji da svojim kupcima pruže što veći broj različitih opcija na automobilu, ali i da na njima dodatno zarade, premijum proizvođači počeli su da nude pojedine dodatke koji bi ranije bili proglašeni za kič, prenosi B92.

Tako je Mercedes kupcima određenih modela ponudio opciju da im "trokraka zvezda" na maski hladnjaka zasvijetli svaki put kada se vozilo otključava/zaključava daljinskom komandom ili kada je otvoren poklopac prtljažnika.

BMW je otišao korak dalje. Vlasnici najnovijeg modela ovog proizvođača, Serije 2 Cabrio, mogu uz doplatu da uživaju u prizoru BMW amblema koji se projektuje na podlogu ispod otvorenih vrata.

Proizvođači automobila već duže vrijeme u svoje modele ugrađuju sijalice u dnu vrata kako bi omogućili putnicima da po mraku bolje vide gdje staju kada izlaze iz vozila. Ipak, nikome nije palo na pamet da uradi ovo što učinio BMW.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije