Novosti

Svjetska premijera misteriozne megajahte

Svjetska premijera misteriozne megajahte
Foto: N.N. | Svjetska premijera misteriozne megajahte

Nova 79 metara dugačka italijanska jahta CRN brodogradilišta, nudi dovoljno mjesta za 39 članova posade i ima proširivi beach klub…

Prošle subote, u Ankoni u Italiji, brodogradilište CRN, koje je deo Ferretti grupe, lansiralo je jahtu koja tek treba da dobije svoje ime, a napravljena je od čelika i aluminijuma.

Ova jahta, dužine 79 metara ima pet paluba, uglađeni profil i linije koje su dizajnirane kao djelo saradnje ovog brodogradilišta i nautičkih arhitekata Zuccon International Project.

Rimski studio, Laura Sessa, pobrinuo se za enterijer jahte, ali su ti detalji i dalje tajni. "Motor Yachts 135 je djelo nautičke umetnosti, koje će biti čitava flota vrhunske majstorije koju samo Italija može kreirati", rekao je Alberto Galasi, CEO CRN i CEO Ferretti grupe.

Ova nova jahta je druga najveća za CRN brodogradilište, a nudi pet VIP kabina i veliki vlasnički apartman, tako da ima dovoljno mjesta za 12 putnika, za koje će se pobrinuti 39 članova posade. 

Pored svih vrsta otvorenih prostora i voluminoznog enterijera, vrhunac jahte koja čeka svoje ime jeste beach klub koji se otvara na tri strane. Maksimalna brzina jahte je 16 čvorova, zahvaljujući twin Caterpillar dizel motorima, a ona će biti namenjena isključivo privatnoj upotrebi klijenta sa Bliskog Istoka, onda kada mu bude dostavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije