Novosti

Traži 5 miliona evra za auto koji još uvek ne postoji

Traži 5 miliona evra za auto koji još uvek ne postoji
Traži 5 miliona evra za auto koji još uvek ne postoji

Tek što je prvi čovjek Ferrarija potvrdio da će ta kompanija proizvoditi LaFerrari Spyder, na sajtu Mobile.de pojavio se oglas u kome prodavac za još uvijek nepostojeći automobil traži čak 5,1 milion evra.

Informacije o automobilu su šture, ali prodavac tvrdi da će LaFerrari Spyder biti dostupan šest mjeseci nakon što ga kupac poruči. Iako oglas treba uzeti sa velikom rezervom, s obzirom da je Serđo Markione tek početkom maja otkrio planove za njegovu proizvodnju i da datum premijere još uvijek nije poznat, u njemu se navodi da je riječ o jednom od 70 primjeraka.

Ferrari će svakako ograničiti tiraž Spydera, kao što je to uradio i sa standardnim LaFerrarijem koji je izrađen u seriji od 499 jedinica, a ostaje da se vidi da ći će ih biti samo 70 kako se to sugeriše u oglasu.

Takođe, zvanična cijena Spydera još uvijek nije saopštena, ali ako znamo da se LaFerrari prodavao za oko 1,3 miliona evra, tražena suma od 5,1 milion čini se prevelikom.

Sa druge strane, očekuje se da će LaFerrari Spyder poput standardne verzije dobijati pogon od hibridnog sistema koji raspolaže sa 963 ks i 900 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije