Novosti

Treća sezona je posljednja za "Grand Tour"

Treća sezona je posljednja za "Grand Tour"
Foto: Ilustracija | Treća sezona je posljednja za "Grand Tour"

Ugovor sa Amazonom obuhvata tri sezone, od kojih su dvije već snimljene, a za sada se ne spominje mogućnost produženja saradnje.

Kako piše britanski "Daily mail", Amazon nema u planu 4. sezonu popularnog automobilskog šou programa Grand Tour. 

Kada su 2015. godine, nakon odlaska iz emisije Top Gear, Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej započeli saradnju sa Amazonom na novom serijalu, ugovorom je bilo predviđeno snimanje tri sezone sa ukupno 36 epozoda. 

Dvije su već okončane, dok je treća u pripremi, a Amazon ne nagovještava da će produžiti saradnju sa trojicom voditelja.

U međuvremenu, Klarkson je navodno već pronašao novi angažman kada se okonča treća sezona, saznaje "Daily mail". Ovaj tabloid piše da će popularni voditelj biti angažovan kao prezenter obnovljenog kviza "Želite li da postanete milioner?". 

Novi posao će u tom slučaju potražiti i ostatak Grand Tour ekipe, uključujući preostalu dvojicu voditelja, koji inače povremeno imaju dodatne angažmane kao prezenteri naučno-popularnih emisija. 

Izvor blizak produkcijskom timu serijala Grand Tour tvrdi da za sada nema nagovještaja o produžetku snimanja nakon što se okonča rad na trećoj sezoni i da zaposleni već razmišljaju šta će raditi nakon toga. 

Džeremi Klarkson nije želio da komentariše navode "Daily maila", a producent Endi Vilmen samo je kazao da je ekipa "trenutno fokusirana na treću sezonu".

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije