Novosti

Uletio automobilom na stazu tokom trke

Uletio automobilom na stazu tokom trke
Uletio automobilom na stazu tokom trke

Dvadesetjednogodišnji Britanac, Džek Kotl, izabrao je potpuno pogrešan i krajnje opasan način da impresionira svoju devojku. Vozeći volksvagen polo on je ušao na poznatu stazu Brands Hatch dok se na njoj održavala Fun Cup trka starih modifikovanih "buba".

Poput nagih egzibicionista koji istrčavaju na fudbalske terene, Kotl je uletio svojim vozilom na pistu među trkačke "bube", nesvjestan opasnosti u koju je doveo sebe, svoju djevojku koja se nalazila na mjestu suvozača, ali i ostale vozače na stazi, prenosi B92.

Organizator takmičenja najprije je bio zatečen pojavom automobila kome tu nije mjesto a zatim je iz bezebjednosnih razloga prekinuo trku i privremeno povukao takmičare sa staze.

Policija je privela mladića i zadržala ga u pritvoru. Istraga treba da utvrdi kako je Kotl uopšte uspio da pored svih mjera obezbjeđanja uđe automobilom na stazu dok traje trka.

"Možda je ovaj momak potpuni idiot, ali njemu nikako nije smijelo da se dozvoli ni da priđe ogradi, a kamoli stazi", prokomentarisao je propust organizatora novinar NBC-ja, Vil Bakston.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije