Novosti

VW prima narudžbine za restilizovani Golf-e

VW prima narudžbine za restilizovani Golf-e
VW prima narudžbine za restilizovani Golf-e

Volkswagen prima porudžbine u Njemačkoj za unaprijeđeni e-Golf, koji se prebacio na veći akumulator od 35,8 kWh. U odnosu na onaj od 24,2 kWh, popularni model iz Volfsburga u elektro verziji može da pređe 50 kilometara više, tako da oficijelna autonomija iznosi sada 300 kilometara (po NEDC-u).

Treba imati u vidu da NEDC baš i nije pouzdan (čitaj „tačan“), tako da je mala vjerovatnoća da e-Golf može da pređe 300 kilometara s jednim punjenjem u realnim uslovima saobraćaja. Naravno, slično važi i za Opelovu Amperu-e. Međutim, u VW-u su uvjereni da njihov pulen može u realnim uslovima da pređe 124 kilometra.

Model sa nultom emisijom će biti dostupan sa standardnim ekranom osetljivim na dodir od 9,2 inča u okviru Discover Pro info-zabavnog sistema, uz podršku u vidu kontrole pokretima ruke. Kupci će takođe imati na raspolaganju brojne opcije.

Elektromotor je snažniji za 20 konja, tako da u totalu raspolaže sa 136. Od nule do stotke ubrzava za 9,6 sekundi.

Ko je spreman da izdvoji dodatni novac, može da uživa u potpuno digitalnom instrument klasteru, poznatom kao „Active Info Display“.

Kao i standardnda braća, tako i restilizovani Golf-e može da se pohvali blago restilizovanom spoljašnjošću sa LED prednjim i zadnjim svjetlima.

U Njemačkoj, VW Golf-e košta 35.900 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije