Novosti

Valkira - nova vizija privatnih aviona

Valkira - nova vizija privatnih aviona
Valkira - nova vizija privatnih aviona

Кompanija Cobalt iz San Franciska, bavi se avijacijom i ima posebnu misiju.

Njihov cilj je transformacija privatnih aviona, kreirajući novi asortiman džetova, koji su moderni, elegantni i nevjerovatno brzi, a nose naziv Valkira. Sa mogućnošću dostizanja maksimalne brzine od 480 km/h, Valkyrie serija sadrži dvije klase motora, a obe imaju kapacitet sa pet sjedišta i mogućnost potpune personalizacije enterijera i eksterijera. Ovi inovativni privatni avioni nisu samo tehnološki napredni i bezbjedni, već su i nevjerovatno luksuzni.

Dizajn ovog privatnog aviona, otkriva nam uticaj klasičnih borbenih letjelica iz očiglednih razloga, sa jednostavnim, elegantnim linijama i premium završnim detaljima. Klijenti koji žele da kupe jedan od ovih aviona mogu birati finiš koji žele, dok enterijer sadrži ručno rađena kožna sjedišta i jednostavan raspored.

Takođe, treba da znate da Valkyrie serija ima dodatno malo krilo, koje omogućava bolju stabilnost i kontrolu, odnosno održava avion u ravnoteži dok leti. Piloti sada mogu uživati u bezbjednim polijetanjima i slijetanjima, dok se oni padobrani koji su obavezni dio svakog aviona drže tu, više kao dekorativni predmet, nego nešto što će im biti zaista potrebno.

(NN/luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije