Novosti

"Verano Motors" predstavio nova GAZ vozila

"Verano Motors" predstavio nova GAZ vozila
"Verano Motors" predstavio nova GAZ vozila

BANJALUKA - "Verano Motors" Banjaluka je svečanom manifestacijom u izložbenom salonu obilježio početak saradnje s ruskom kompanijom GAZ.

Naime, "Verano Motors" postao je generalni distributer vozila i rezervnih dijelova ruskog proizvođača za područje BiH. Slađenko Galić, direktor "Verano Motorsa" Banjaluka, predstavio je nova GAZ vozila - GAZelle Next i GAZelle Business, napominjući da se radi o izuzetno kvalitetnim vozilima, sastavljenim od vrhunskih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača.

"Ono što će posebno obradovati kupce je garancija od tri godine, ili 150.000 pređenih kilometara. Glavni argument za kupovinu GAZ vozila je niska cijena, što će, nadamo se, kupci prepoznati", kazao je on.

Viktor Ivanenko, direktor predstavništva GAZ-a za tržište Evroazije, izrazio je zadovoljstvo što je GAZ došao na ovo tržište.

"Regionalno tržište je za nas veoma značajno, a posebno tržište BiH", rekao je Ivanenko. U banjalučkom "Verano Motorsu" naglašavaju da imaju i adekvatnu servisnu opremljenost i da je sve spremno kako bi od naredene sedmice krenuli s pružanjem svih vidova servisnih usluga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije