Novosti

Vraćena "korveta" ukradena prije 40 godina

Vraćena "korveta" ukradena prije 40 godina
Vraćena "korveta" ukradena prije 40 godina

Ako spadate u grupu baksuza kojima je ukraden automobil ne očajavajte - na primjeru koji slijedi vidi se da nada postoji!

Modesto Fleming odlučila je 1976. godine da časti sebe i nabavi svoj automobil snova - prelijepu bijelu "ševrolet korvetu" iz 1964. godine. Bila je presrećna, ali radost nije trajala dugo - samo nekoliko dana kasnije automobil joj je ukraden ispred kuće u Anahajmu u Kaliforniji!

"Korvetu" nikad nije prežalila, a nedavno je dobila telefonski poziv tokom kojeg je mislila da se neko grubo šali: glas sa druge strane saopštio joj je da je njena "korveta" pronađena i da će joj biti vraćena!

Automobil je, naime, izazvao veliku pažnju na skupu ljubitelja automobila. Jedan od zaljubljenika u "korvetu" pažljivo je razgledao automobil, da bi u jednom trenutku uočio da se registraciona naljepnica ne slaže sa automobilom, čak da su na njoj upisani podaci drugog modela - "ševrolet impale". Grupi entuzijasta to je bilo sumnjivo, pa su uspjeli da pronađu još neke tragove u vidu dokumenata u automoblu, kad je sa sigurnošću ustanovljeno da se radi o "korveti" gospođe Fleming.

Ustanovljeno je da je jedna druga dama, 1987. godine, kupila automobil na placu polovnjaka suprugu kao poklon, ne znajući da je vozilo kradeno. Protiv njih neće biti vođen postupak, ali za doskorašnjeg gazdu nema veće od činjenice da je ostao bez ljubimca koji je vraćen gospođi Fleming…

(Mojauto.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije