Mogućnosti

Lambo limuzina sa 4 vrata?

Lambo limuzina sa 4 vrata?
Lambo limuzina sa 4 vrata?

Prvi čovjek Lamborghinija, Stefano Domenikali, voljan je da razmotri proizvodnju sedan modela, ali tek nakon što SUV Urus stigne na tržište i udvostruči prodaju ove italijanske marke, prenosi Car Advice.

Lamborghini očekuje da će Urus, kada se pojavi u prodajnim salonima, postati hit i da će zahvaljujući ovom modelu kompanija povećati godišnju prodaju za 100%.

Ako se zacrtani planovi o prodaji Urusa ostvare, nakon toga bi mogla da bude donijeta pozitivna odluka o proizvodnji limuzine sa značkom bika.

Ništa još nije izvjesno, ali Domenikali navodi da je "važno biti otvoren za sve ideje, kako bi se u pravom trenutku donijela ispravna odluka".

Lamborghini je još 2008. na auto-salonu u Parizu predstavio koncept Estoque sa 4 vrata. Automobil je imao prepoznatljiv dizajn, karakterističan za ovog proizvođača, dok je za pogon bio zadužen V10 motor.

Iako je kompanija ozbiljno razmatrala serijsku proizvodnju, od toga se u međuvremenu odustalo, a prednost je dobio SUV Urus, koji se očekuje na tržištu 2018. godine.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije