Mogućnosti

Nissan i PlayStation otkrivaju viziju budućnosti

Nissan i PlayStation otkrivaju viziju budućnosti
Nissan i PlayStation otkrivaju viziju budućnosti

Nissan je skinuo virtuelni pokrov s Concept-a 2020 VisionGran Turismo, vizije vrhunskih performansa budućnosti. Ovaj virtuelni model je načinjen u suradnji sa stvarateljima GranTurisma, firmom PolyphonyDigital, autora legendarne igre na PlayStationu.

Nissan Concept 2020 VisionGran Turismo život je započeo kao projekt snova Nissanovih dizajnera koji su dobili odriješene ruke da za svoju garažu iz mašte GranTurisma načine superautomobil snova. Stvoren od strane tima mladih dizajnera firme Nissan Design Europe iz Londona, model je odmah izgledao tako dobro da su na njemu počeli sarađivati i inženjeri iz Nissanovog tehničkog središta u japanskoj Atsugi, prenosi Autonet.

U julu će zaljubljenici u automobilizam Concept 2020 VisionGran Turismo moći iskušati iz prve ruke kad će se ovaj model moći preuzeti, baš kao što se to moglo s modelima GT-R i Skyline u prethodnim verzijama legendarne igre. To nasljeđe performansi i posvećenost poticanju adrenalina razlog su zbog kojeg u igri ima više Nissanovih vozila nego onih bilo koje druge marke!

Uz to, kao stručnjak za automobilski dizajn u tri dimenzije, Nissan smatra da je stvarni svijet spreman za Concept 2020 VisionGran Turismo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije