Mogućnosti

Pretvorili Beverly Hills u privatno trkalište (VIDEO)

Pretvorili Beverly Hills u privatno trkalište (VIDEO)
Pretvorili Beverly Hills u privatno trkalište (VIDEO)

Dvojica Kataraca iz kraljevske porodice Al Thani u automobilima poznatog ljubitelja brzine Šeika Khalida Bin Hamada, odlučila su Beverly Hills pretvoriti u vlastito privatno trkalište.

Cijelo jedno prijepodne su terorisali miran kvart bijesnom vožnjom u ultraskupim automobilima - Ferrariju LaFerrari i Porsche 911 GT3 i ko zna koliko bi to trajalo da žutom bolidu iz Modene nije zakuhao motor.

Pritom se ‘majstor za volanom’, uopšte nije obazirao na to što je nekoliko puta dobro zagrebao podnicom i prednji branikom ultra niskog Ferrarija.

Naravno, rigorozna Los Angeleska policija vrlo se brzo pojavila ispred kuće iz koje su divlji Katarci kretali na vožnju.

Odmah je otvorena istraga, ali jedan od vozača se pozvao na diplomatski imunitet kako bi izbjegao kazneni progon u Sjedinjenim Državama, dok se drugi uspio posvađati s novinarom Jacobom Rogersom koji je snimao cijeli incident, pa mu kako javlja novinska kuća NBC, rekao da se pazi jer bi ga mogao ubiti i slobodno odšetati, pa ga pogodio cigaretom...

Kako će se raspetljati ova priča još nije poznato, ali sigurno je da se ovako nešto još nikada nije dogodilo u mirnom dijelu Los Angelesa, koji očito nakon Londona postaje nova meka za dokazivanje za volanom bliskoistočnih bogataša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije