Mogućnosti

Prvi pogled na Aston Martin SUV

Prvi pogled na Aston Martin SUV
Foto: N.N. | Prvi pogled na Aston Martin SUV

Aston Martin brend konačno nam je omogućio da po prvi put vidimo dugo-očekivani SUV model, otkrivanjem seta fotografija ranog prototipa, zajedno sa potvrdom njegovog zvaničnog imena.

Ovaj model će se zvati Aston Martin DBX. Britanski proizvođač vrhunskih automobila će po svemu sudeći debitovati sa proizvodnom varijantom ovog modela u poslednjem dijelu sljedeće godine, što nam dalje govori da će to biti automobil za 2020. DBX će biti konstruisan u fabrici ovog brenda u Ujedinjenom Kraljevstvu, a vjerujemo da će proizvodnja otpočeti sredinom iduće godine.

Kada se radi o dizajnu, maska prototipa po svemu sudeći je pozajmila dizajnerske detalje sportskog modela ulaznog opsega ovog brenda, Aston Martin Vantage. I dok mali farovi i velika rešetka izgledaju dobro na Vantage modelu, DBX ih baš nije ponio kako treba.

Kamuflažna liverija crne i žute boje na prototipu krije najveći dio važnih dizajnerskih elemenata eksterijera, ali nam ipak daje neku ideju njegovog cjelokupnog dizajna. Integrisani spojler je vjerovatno jedan od najgorih detalja sa kojima smo se u ovom slučaju susreli.

Ipak, možda će DBX izgledati bolje kada se kamuflaža skine i predstavi nam pravi model. Vjerovatno imamo priliku da vidimo zaista rani prototip ovog modela, što znači da on već sada možda izgleda sasvim drugačije. Slike DBX koje vidite u galeriji snimane u na velškom reliju, gdje je ovaj model testiran zarad isprobavanja njegovih off-road sposobnosti.

Aston Martin brend planira da testira ovaj model i u drugim okruženjima, gdje se očekuje da prođe sa najboljim ocjenama.

(Luxlife)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije