Mogućnosti

Zavirite u novi Mercedes kombi vrijedan 360 hiljada evra (FOTO)

Zavirite u novi Mercedes kombi vrijedan 360 hiljada evra (FOTO)
Zavirite u novi Mercedes kombi vrijedan 360 hiljada evra (FOTO)

Novi Mercedesov Jet Van bazira se na dizajnu Sprintera, a napravljen je za šest putnika koji mogu uživati u apsolutnom luksuzu

Kalifornijska kompanija Becker Automotive kreirala je prvi VIP prevoz u obliku 360.000 evra vrijednog kombija koji se slobodni može opisati kao privatni mlaznjak na cesti. Riječ je o Mercedes-Benz Sprinteru koji se u novom izdanju naziva samo Jet Van s punim pravom - od najskuplje kože na sjedalima, ogromnim flat screen televizorima, audio kvalitetom zvuka sličnom onih iz muzičkih studija, ambijentalnim osvjetljenjem...

Jet Van dizajniran je za luksuzna poslovna putovanja, a sjedala se lako pretvaraju u ležajeve za potrebe odmora.

Osim toga, sjedala imaju vlastitu kontrolu temperature grijanja ili hlađenja, a naravno da se u kombiju nalazi i mini bar s pićima te grickalicama.

Howard Becker izjavio je kako mu je trebalo gotovo osam mjeseci za dovršenje Jet Vana, iako se spolja čini kako je riječ o normalnom Mercedes Sprinteru.

Jet Van ima BlueTEC 3-litreni dizelski motor s ekološkom tehnologijom Diesel Exhaust Fluid sistem koji ubrizgava posebnu tekućinu u izduvni sistem kojom se dušikovi oksidi pretvaraju u bezopasan dušik i vodu u posebnom pretvaraču, kapacitet gepeka od 2.435 kg nosivosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije