Moto sport

Honda pravi V4 superbajk za 2019. godinu

Honda pravi V4 superbajk za 2019. godinu
Foto: N.N. | Honda pravi V4 superbajk za 2019. godinu

Kruže glasine da je Honda počela da pravi novu V4 superbajk mašinu, ako su glasine tačne novu Hondu V4 vidjećemo najranije početkom 2019. godine.

Još početkom ove godine počela je da kruži priča o novom Hondinom V4 superbajk modelu, ovih dana glasine su sve intenzivnije i sve je vjerovatnije da ćemo 2019. godine vidjeti potpuno novi Hondin superbajk motocikl.

Podstaknuti Ducati Pangale V4 motociklom u Hondi su odlučili da uzvrate udarac pomalo uspavanom tržištu motocikala od hiljadu kubika. Honda još od 2008. godine nije ništa značajnije uradila na CBR1000RR Fireblade motociklu, tu i tamo su poboljšani elektronski paket i prilagođen je strožijim emisionim standardima. Agregat CBR1000RR - a i dalje je najslabiji u klasi.

Ukoliko su ove glasine tačne i Honda napravi novi V4 superbajk, 2019. godina bila bi veoma zanimljiva sa motociklima kao što su Kawasaki ZX10R, Ducati Panigale V4, Yamahom R1 i ostalim superbajk motociklima.

Prema našoj poslovici "gde ima dima ima i vatre" vjerujemo da ove glasine nisu izašle u medije tek tako i vjerujemo da se iza kulisa sprema nova Honda V4 koja će uspjeti da Hondi vrati malo dostojanstva što se tiče superbajk motocikala.

(Moto-berza.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije