Moto sport

Kompanija EKO Srbija uz Vesnića

Kompanija EKO Srbija uz Vesnića
Kompanija EKO Srbija uz Vesnića

BEOGRAD - Sponzorski ugovor između srpskog automobiliste Milovana Vesnića i kompanije EKO Srbija potpisan je danas na Beogradskom sajmu automobila i ujedno zvanično predstavljen "EKO racing" tim za novu takmičarsku sezonu.

Za "EKO racing" tim voziće Milovan Vesnić i Rudi Pešović sa automobilima Opel Vektra Super Tourning i BMW 320 S 2000 WTCH u klasi do 2000 kubika u Centalnoevropskom šampionatu.

Vesnić je kazao Tanjugu da je novo sponzorstvo za njega od velikog značaja i da otvara nove takmičarske mogućnosti.

"Zbog finansijskih problema prethodnih godina nismo mogli najbolje tehnički da opremimo automobil. Sada imamo šansu da to ispravimo, Pešović i ja vozićemo Centalnoevropski šampionat sa dva vrhunska vozila.Takođe, ove sezone nastupićemo i revijalno na trkama u Novom Sadu i na Ušću", istakao je Vesnić.

Generalni direktor kompanije EKO Srbija Goran Dejanović podsjetio je da su slavu tima pronijeli Andrej Kulundžić i Pavle Komnenović, a sada očekuju nove uspjehe od Vesnića.

"Očekujemo da Vesnić vrati u Srbiju titulu šampiona centralne Evrope, koju je kao jedini sa prostora bivše Jugoslavije već osvojio 2013. godine. Partnerstvo sa Vesnićem je još jedan dokaz da naša kompanija ide brzo napred i očekujemo još dosta inovacija što se tiče ulja, goriva i ostalih pogodnosti za naše potrošače", ističe Dejanović.

Vesnić takmičarsku sezonu u Centaralnoevropskom šampionatu počinje trkama na Hungaroringu 25. i 26. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije