Moto sport

Na startu 50 posada

Na startu 50 posada
Na startu 50 posada

Međunarodno reli takmičenje za šampionat BiH, šesto po redu, biće održano na Mrakovici u organizaciji Off road kluba Kozara iz Kozarske Dubice u subotu i nedjelju.

"Ovo dvodnevno međunarodno okupljanje i takmičenje ljubitelje off road reli vožnje i 4x4 vozila koje se boduje za šampionat BiH okupiće 50 posada iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH. Pripreme su trajale dva mjeseca, a takmičenje u hard i soft klasi će se odvijati na 100 km dugoj stazi na Mrakovici. Takođe, pripremljeno je 100 km staze za tourist vožnju u krugu Mrakovice, Mlječanice, Moštanice i gradskog područja opštine Kozarska Dubica", najavljeno je u upravi kluba i naglašeno da manifestacija, između opstalog, ima za cilj promociju prirodnih ljepota i turističkih potencijala Potkozarja.

Okupljanje takmičara je u subotu u devet časova ispred hotela "Monument" u Nacionalnom parku "Kozara", dok je start predviđen u 10 časova. U nedjelju od 16 časova biće izvršeno proglašenje pobjednika. Ovim takmičenjem se otvara sezona u šampionatu BiH, a manifestaciju su podržale opštine Kozarska Dubica, Kostajnica, grad Prijedor, kao i turističke organizacije Kozarske Dubice i grada Prijedora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije