Moto sport

Policija čuva Šumaherovu privatnost

 Policija čuva Šumaherovu privatnost
Policija čuva Šumaherovu privatnost

BERLIN - Švajcarska policija angažovana je na obezbjeđenju okoline kuće legende Formule 1 Mihaela Šmahera, koji se ove nedjelje vratio iz bolnice, gdje se oporavljao od teške povrede glave.

Razlog za veće prisustvo policije u okolini Ženevskjiog jezera, u mjestu Gland,, gde Šumaher živi sa porodicom, je činjenica da su novinari i fortoreporteri već pokušali da naruše privatnost slavnog njemačkog vozača, željeći da ga fotografišu prilikom dolaska kući.

"Ne želimo da ljudi narušavaju njegov mir. Poicija je zato u prijateljskomn tonu rekla novinarima koji su bili na privatnom posjedu Šumahera da ga napuste", potvrdio je za njemački "Bild" portparol policije Pjer Olivije Godar.

Inače, Šumaherova porodica anagažovala je već ranije privatno obezbjeđenje.

Šumaher je po povratku iz rehabilitacione klinike u Lozani okružen potpunom medicinskom njegom, uključujući medicinske sestre i fizioteraoeute.

Šumaher je zbog teških povreda glave zadobijenih 29. decembra na skijanju u francuskim Alpima do juna bio u vještački izazvanoj komi, kada je prebačen u rehabilitacionu kliniku u Lozani, a prošle nedelje je prebačen kući na dalji oporavak.

        

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije